New Era #PeakTalk Mads Kragh

New Era #PeakTalk Mads Kragh

I forbindelse med at vi kun er få dage fra årest 59fifty dag, så udkommer her et indlæg omkring New Era's #PeakTalk serie fra sidste års 59fifty fitted day.

Denne her har jeg glædet mig meget til at kunne dele med alle dem som måtte have interesse for caps! Tilbage i november 2022 blev jeg kontaktet af New Era's Europæiske SoMe team, som ville høre om jeg var interesseret i at deltage i en feature som de kalder for "Peak Talk". Det er en serie hvor de deler content med cap-samlere fra hele Europa. Et super genialt koncept, som virkelig er nørdet. Jeg var meget glad for muligheden, og skulle ikke tænke mig om ret længe før jeg selvfølgelig sagde ja til den mulighed!

Da jeg allerede kendte til konceptet gik jeg derfor igang med mine tanker og ideer omkring mit indhold til deres SoMe kanal. Jeg skulle svare på nogle spørgsmål omkring min passion til kasketter. Hvor mange caps jeg havde i min samling? Samt nogle andre relevante spørgsmål. 

 

Derfor tænkte jeg at det var på tide at dele et blogpost med jer som jeg har tænkt længe over omkring oplevelsen:

 

Mit navn er Mads Kragh, og jeg er ejeren af Headzup.dk, en dansk cap-virksomhed. Jeg har fået den ære at blive udvalgt til at være feature i New Era Cap's prestigefyldte Peak Talk serie, hvor jeg fik muligheden for at dele min unikke cap-samling med resten af verden.

New Era Cap, er verdens førende producent af caps, så da de opdagede min dedikation og passion for caps, var det en kæmpe ære. En anderkendelse som jeg i dag stadig sætter stor pris, Jeg blev inviteret til at være en del af deres Peak Talk serie, der præsenterer cap-entusiaster fra hele verden. I en række billeder og videoer, som kan opleves på både sociale medier og New Era's hjemmeside, får jeg lov at dele min personlige rejse, inspirationskilder og selvfølgelig min New Era cap-samling.

For mig handler det ikke kun om antallet af caps, men nærmere hvilke caps jeg har! Der er en masse historier, der knytter sig til hver enkelt cap. Hver eneste cap bærer et kapitel af mit liv med sig.

At blive udvalgt til Peak Talk serien er ikke kun en anerkendelse af min passion i cap miljøet, men det er også en mulighed for at inspirere andre cap-entusiaster og streetwear-fans. Caps repræsenterer både personlighed, historie og udtryk igennem hver detalje. Stor som lille.

 

Serien blev delt i forbindelse med 59fifty fitted dag 2023, og det er en helt særlig dag som hylder "59fifty fitteds" som også er en silhouet som min samling hovedsagligt består af.  

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.