New Era X Kesi Barn Af Byen 59Fifty Fitted cap

New Era X Kesi Barn Af Byen 59Fifty Fitted cap

Fredag d. 14. juni. udkommer New Era X Kesi med en eksklusiv 59fifty cap. Et samarbejde der er et helt perfekt match imellem kulturer og brands.

Selve cap'en er designet udfra en masse referencer som har betydning for Kesi. Hvis man starter ved logoet, så er det inspireret udfra New York Mets' ikoniske sky line logo. I stedet for New York, så forestiller det i dette tilfælde Københavns skyline. Derudover er Kesi's logo, 888 i fronten med teksten "Barn af byen" under. En hyldst til Kesi's første album af samme navn, og endnu en af de mange referencer til København. 

 

Hvis vi tager et kig på siderne, så har den i venstre side velkendte New Era flag, og det findes på alle New Era caps, så der er ingen yderligere detaljer. Kigger vi derimod på højre side, så finder vi et B.O.C. side patch. Skabt med henvisning til Kesis crew B.O.C. (Bomber Over Centrum). Side pacthes er de mærkater som baseball klubberne får når de vinder World Series i et bestemt år, og derfor er alle side patches unikke. I 1992 vandt Toronto Blue Jays, og Kesi er født i 1992, så derfor er "Barn af byen" side patch også inspireret af Blue Jays fra samme år.

 

Når vi kigger på selve cappen udefra, så er der to farve kombinationer. En helt navy, som er lavet i samme navy farve som New York Yankees også bruger til deres klassiske og tidsløse Yankees cap. Derudover kommer den i en 2-tone udgavce med en offwhite front, og navy bagpå. Den offwhite version kommer med en grå underskygge, og den navy cap kommer med en kelly green underskygge. Begge farver er referencer til 90erne, og udtrykket fra dengang. Så man må sige at der er tænkt over alle detaljerne. 

Som en sidste detalje, så finder du også en B.O.C. money clip bagpå cappen, som dækker over en 2D brodering med samme tekst. 

Caps udkommer fredag d. 14. juni i samarbejde med Headz Up, og der udkommer mere information i ugen op til. De vil blive solgt fysisk d. 14. og udkomme online d. 15. her.

 

 

Her er lidt billeder fra behind the scenes. Fra da vi var ude og filme promo videoen.

 

 

Alle billeder er skudt af: Cassandra Malmberg.

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.