En snak med Danijel Drux

En snak med Danijel Drux

 Jeg har en ting med at tjekke folks stil ud, og primært deres caps. Jeg kunne derfor ikke undgå at bemærke at Danijel Drux i en periode var meget glad for at gå med Chicago White Sox caps fra New Era. I alle de år jeg har kendt Drux har han været glad for headwear. Jeg kender få som arbejder ligeså hårdt og målrettet for sine projekter som Drux. For at nævne nogle få projekter, så stod han blandt andet bag DDS bloggen, som senere første til kæmpe Distortion scener, legendariske interviews med masser internationale rappere og historiske koncerter. Du har måske også set ham som den ene tv vært i Sat Af (som også var en helt ny og forfriskende indsprøjtning til det sædvanlige fodbold tv). Men for at nævne nogle få andre ting, så kan jeg nævne eSport vært, futsal og ikke mindst en af de mest lyttede podcast i Danmark lige pt; Rejsen. 

Der er ikke desto mindre fart på, og det meste Drux rører ved bliver en succes. Derfor blev jeg nød til at tage en kort snak med Drux: 
Fedt at se du har gang i så mange sprøde ting. Kan du tage os lidt med ind i dine forskellige projekter og arbejde?
"Tusind tak min ven. Jeg havde en mission inden corona, at i 2020 skulle jeg lancere 1 stort projekt hver måned. Men så kom virus showet. Jeg havde allerede lukket 7 af dem. Men som så meget andet, blev en del ting aflyst. Jeg fokusere pt meget på mit futsal hold Pigeons og min podcast “Rejsen” som er blevet en top10 i Danmark og nomineret til en rambuk pris."
Jeg ved du har været glade for New Era Chicago White Sox Caps (klassiker!). Men er det også din favorit cap? Eller har du en favorit cap, og hvorfor?
"Jeg lyttede sygt meget til Dom Kennedy i en periode og han var et stilikon jeg fik ret meget inspiration fra. Så da jeg så hvordan han gik med den, så fik jeg også lyst til det. Pasformen passede også mit hoved super godt, og så passede den bare til alt slags stil." 
Har du nogle danske brands du tjekker op for indenfor headwear eller tøj? (sæt gerne nogle ord på hvorfor).
"Jeg har haft nogle caps fra det danske mærke VISIONARY, som jeg har været ret glad for. De sidder godt og så har de en minimalistisk stil. Og så er det en god fyr som har det. Så self støtte den vej. Mht til brands så er det Le Fix og Soulland der rykker."
Hvordan ser du caps i forhold til din egen personlige stil?
"Caps kan gøre dit outfit til noget helt andet, men for det meste er det nok fordi håret er top sløjt hahaha."
 
Du kan lytte til Rejsen med Drux her
Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.