Fitted Friday 17. juli 2020

Fitted Friday 17. juli 2020

Dagens #fittedfriday post er dedikeret til Will Smith, og jeg ved godt at jeg også har postet en Youtube video på bloggen i denne uge. Men bare rolig det er ikke fordi hver andet post kommer til at omhandle Will Smith. Der har bare været mange skriverier om hans forhold med Jada i de seneste ugers tid, og jeg tænker at jeg i samme forbindelse blev opmærksom på remixet jeg postede. Det fik mig efterfølgende til at opdage en Instagram konto kaldet "Fresh Prince", og så var der dømt nostalgisk suppe for alle pengene! Fantastiske menneske. Som har givet så mange gode minder. Jeg husker hvordan højdepunktet i slut 90erne var at komme hjem fra skole og se et afsnit af Fresh Prince. Det var før man kunne streame, pause og starte tv'et forfra. Jeg optog derfor mange af episoderne på VHS bånd. 

Magiske tider. Jeg husker hvordan Boom! Shake The Room i mange år var mit favorit track. For ikke at nævne alle filmene, Bad Boys, Men In Black, I Am Legend, The Legend Of Bagger Vance osv. 


Så dagens #fittedfriday er i denne uge en dedikation til Willy fra Philly og billedet jeg har fundet i gemmerne er selvfølgelig med en New Era Phillies Fitted cap på. 

 

 

will smith fitted friday

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.