Giveaway i samarbejde med kesibog.dk

Giveaway i samarbejde med kesibog.dk

Nu har du chancen for at at deltage i hele 2 giveaways hos Headz Up. 

I samarbejde med kesibog.dk og journalist og forfatter Jette Friis O'Bróin udlover vi 3 bøger om Kesi, og 3 gavekort til 3 heldige vindere til headzup.dk.

Du kan både deltage på Instagram og Facebook.

Bogen som handler om Kesi, og har fokus på den frihed og uafhængighed han har skabt omkring sig selv i livet. Du har mange muligheder som ung, og du skal tro på at alting kan lade sig gøre. Så kan det være at det sker en dag. 

kesi frihed

 

Headzup universet blev skabt under corona lockdown, og til det daglige ritual med at høre Kesi og Hennedubs' Tilbage hver dag! 

 

Uddrag fra kesibog.dk her:

 

Mange millioner gange har unge lyttet til den unge rap-artist Kesi’ tekster og musik på YouTube og Spotify. Han følges på de sociale medier og i den virkelige verden af tusinder af unge.

Kesi er en stjerne.

Han har modtaget flere priser og solgt musik for millioner. Gennem de sidste 10 år har han holdt mere end 100 koncerter om året.

Kesi er vokset op på Nørrebro med sin mor og søster og har, siden han var helt ung, arbejdet hårdt for at nå sine drømme.

Han passer godt på sine venskaber og har respekt for sine fans. Han elsker lækkert tøj og fester – men mest af alt elsker han rap-musik.

Som andre drenge med krudt i bagdelen, var skolen ikke nem. Der var mange skoleskift og en del pjækkeri. Der var ikke rigtig plads til en dreng med musik i blodet og meget lidt tid til lektier og kedelige lærere.

I dag har Kesi styr på sit liv og på sin musik – og så er han blevet en dygtig forretningsmand.

 

Du finder bogen hos Saxo, og de fleste boghandlere nu. 

 

God fornøjelse

 

- Madze

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.