Hjemmelevering til Storkøbenhavn

Hjemmelevering til Storkøbenhavn

Vi tilbyder netop nu hjemmelevering i hele Storkøbenhavn. Hvis du bor i et postnummer mellem 1000-2900 så kan du nu få leveret din ordre enten samme dag, mellem 1-3 dage eller i weekenden! Læs mere herunder. 


Samme dags levering tilbydes af de varer som vi har på eget lager, og det vil uge for uge blive flere og flere. Derfor har du nu mulighed for at bestille en cap til fredag aften, eller søndag formiddag! Det er ikke alle caps vi tilbyder samme dags levering på, og hvis du står og mangler en cap til samme dag, så anbefaler vi at du tager kontakt til os for at høre hvilke modeller du kan bestille til samme dag. Ønsker du muligheden for samme dag levering, så vælg "hjemmelevering" under levering. 

 

Hjemmelevering mellem 1-3 dage afhænger af hvornår varen er på vores lager, eller hvornår det passer dig. Vi kan også leverer til din arbejdsplads, hvis denne er indenfor de ovenstående postnumre. Når du vælger "hjemmelevering" så kontakter vi dig og aftaler nærmere. Vi forsøger altid at leverer så hurtigt som muligt, da vi ved hvor fedt det er at modtage sine nye caps! 


Weekendlevering. Står du fredag eftermiddag og mangler en cap til byturen, eller søndagen, så kan vi ligeledes tilbyde privat levering efter aftale. Du vælger blot "hjemmelevering", og vi aftaler nærmere. Det gælder dog kun de varer vi har på eget lager. Men dette bliver flere og flere med tiden. 

 

 

Vi leverer enten med cykel, eller bil alt efter leveringsted. Se hele vores udvalg af blandt andet hatte eller fx fitted caps, vi har ét af Danmarks bedste udvalg.

 hjemmelevering storkøbenhavn

 

www.headzup.dk 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.