Velkommen til Caps & Coffee!

Velkommen til Caps & Coffee!

Caps & Coffee er vores nye onlineunivers, som skal binde hele Headz Up universet sammen! 

Caps & Coffee opstod som en ide for nogle år siden. Tanken var at kombinere de to gode ting. Caps, og kaffe! Men hvordan?

Så årene gik og jeg fik tænkt mere over tingene, så tænkte jeg over at jeg var meget priviligeret med mange gode mennesker omkring mig. Masser gode bekendtskaber, kunder, venner og familie, som alle kunne være interessante at tage en snak med, om og omkring, caps! + en kop kaffe! 

 

Dette kunne gøre til et Youtube format, eller en podcast udsendelse, eller et skrevet interview! Ens for det hele er at det kan samles i samme univers, og vi optog en dummy i efteråret. Det var et filmklip med min gode ven og tidligere ansatte Jeppe Voldum (Kendt fra Boogie TV, Paradise Hotel mm). Det fungerede. Vi fik snakket om løst og fast, og lige pludselig opstod der et nyt koncept! 

 

Men det er også herinde at jeg vil fortælle historier fra Capstore.dk tiden, vise sneakpeaks fra cap kollektioner der ikke er kommet ud, og tage jer med ind i denne lilel nørdede verden som cap verdenen er. Jeg vil også skrive og poste billeder om historiske begivenheder, og sidst men ikke mindst fortælle meget mere om vores koncept Copenhagen Caps, som har fokus på danske brands, og er i familie med hele #shoplokalt movementet! #shopdansk! En hjertesag jeg vil kæmpe for. 

 

Tak fordi du læste mest, og vi ses snart igen.

 

 

Dbh

 

Madze 

 

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.