Mads og kasketterne

Mads og kasketterne

Se Mads fra headzup.dk vise sin cap samling. DBA kom forbi for at se forskellige kasketter og modeller. Der er både baseball caps, snapbacks, fitted caps, dad caps, 5-panel caps og meget mere. Mere end 600 kasketter i den private samling.

 

For nogle måneder siden kom DBA forbi for at lave et lille indslag om min kasket samling. Hele grunden til at du sidder og læser det her er på min webshop headzup.dk er at jeg altid har haft en stor passion for caps og kasketter. Hvorimod du finder 100vis af hjemesider som alle siger at de altid har haft en kæmpe passion, og er eksperter til at finde den korrekte pasform mm, så har jeg ikke set nogen der rent faktisk går lige så meget op i det som mig selv. 

 

Derfor er det ekstra vigtig for mig at understrege at når jeg skriver at vi har mere end 15 års erfaring med kasketter, og at vi har arbejdet for alle de store brands som New Era, Mitchell & Ness, Starter, 47 Brands osv, så er denne kundeservice unik. Du kan skrive og spørge om hvad som helst du måtte tænke på i forbindelse med headwear. Vi ved ikke alt, men vi ved meget! :)

 

Om min samling kan jeg blandt andet fortælle at der er caps til en hver sæson. Jeg har masser varme uld-caps til efterår og vinter og de står pakket sammen så jeg kan tage dem frem på den årstid. Derudover er mine kasketter delt op i styles sådan at baseball caps ligger sammen, fitteds ligger sammen osv. 

 

Jeg har flest New Era caps, og så er der ellers masser af caps fra; Mitchell & Ness, Starter, Cayler & Sons, 47 Brand, Carhartt, Nike, Adidas, Upfront, VISIONARY, Cest Lyon, La Rosa, Official, Les Deux, City Caps, Supreme, Yupoong, Flexfit mm. 

 

 

Se indslaget herunder:

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.