Med tanke på miljøet og den grønne omstilling

Med tanke på miljøet og den grønne omstilling

Kære alle som måtte læse dette. Hos Headzup.dk har vi pr dags dato valgt aktivt at genbruge alle de papkasser vi kan. Derfor kan det ske at din pakke af og til vil se lidt slidt ud. Det kan være den har været på en rejse før, den endte hjemme hos dig. Men bare rolig, vi har stadig sikkerheden for dine caps som første prioritet, og ville aldrig sende kasketter afsted i en kasse som er for smadret. Dem ville vi gemme til de "bløde" pakker, som tøj og beanies. Derfor går det ikke udover sikkerheden for jeres kasketter, som selvfølgelig ikke må blive mast flade under fragten. 

Vi har valgt at tage dette tiltag som et led i at forsøge at være så miljøbevidste som muligt, og samtidig finder vi det også håbløst at skulle smide så mange kasser ud hver dag, som sagtens kan genbruges! Vi får stadig masser af papkasser dagligt som er for store til at sende caps i, og dem smider vi til genbrug.

Vi har også taget dette valg da det både er det mest rigtige at gøre for miljøet, men også på pengepungen. Det svarer til at "gå med pant", du får lidt igen. 


Men en af de overvejelser vi gjorde os var at vi blev nød til at informe kunderne om hvorfor nogle pakker kunne se lidt "slidte" ud, så derfor bestilte vi klistermærker som kan sættes på disse pakker. Det blev en god løsning.


DbhMads - Headzup.dk 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.