New Era showroom i København

New Era showroom i København

New Era får nu et showroom i hjertet af København. Nærmere bestemt Vesterbro. I mange år har vi haft agenturet på New Era caps til danske forhandlere. Men uden et showroom. Nu er distributionen kommet til Danmark, og vi forstætter som danske agenter. Derfor har vi nu fået bygget et showroom på Vesterbro, og deler nu showroom med en masse fede brands såsom Dickies, Globe, VANS snowboard, The Dudes, Salty Crew, Stance, Brixton og mange flere. 

 

De danske New Era forhandlere vil derfor fremover kunne se en større og bredere kollektion end hidtil, og også have mulighed for at se tøjet præsenteret bedre. 

 

New Era kan holde 100 års fødselsdag i 2020, og herfra kan vi kun glæde os over at vi kan fejre den med et helt nyt dansk showroom. 

 

Nu venter vi bare på at der lander samples mm. De kommer senere i denne uge eller start december, og så kan vi gå igang med indsalg af Q3 til de danske forhandlere. 

 

Her hos Headzup.dk glæder vi os som altid til at se den nye kollektion, og udvælge det bedste af det bedste til vores kunder. 

 

Er du forhandler, ejer en butik eller webshop så tag fat i os på mads@headzup.dk eller 31326846 så kan vi tage en snak om muligheden for at forhandle New Era i Danmark.

 

 

new era showroom danmark

 

new era showroom danmark. New Era distribution danmark

 

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.