Sådan pakker du bedst dine caps til din ferie

Sådan pakker du bedst dine caps til din ferie

Kender du det at du har pakket dine caps ned i din kuffert til ferien, og så opdager du at de er blevet helt skæve eller mast sammen af at ligge i kufferten sammen med dine andre rejsegenstande? - Det har jeg oplevet alt for mange gange. Så da jeg for nogle år tilbage opdagede cap carriers fra Flexfit og New Era var min ferie reddet! 

Endelig kunne jeg pakke mine caps på en forsvarlig måde, og en lidt blæret måde! For hvis du er cap fan så er det ret cool at have din egen cap taske! Det er en must-have accessories til dig der elsker at have dine favoritcaps med på din ferie.

Den model vi forhandler pt er fra Flexfit, og kan indeholde op til 6 caps som udgangspunkt. Men det afhænger af cap type. Er det fx snapbacks, så passer det meget godt med 6 caps. Men hvis det er dad-caps, eller 5-panels så har jeg kunne få op til 8 caps med deri. 

 

Se nogle billeder herunder, og se produktet ved at klikke her.

cap carrier

cap taske til din ferie

kasket taske

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.