Se hvordan du renser dine caps

Se hvordan du renser dine caps

Jeg har ofte fået spørgsmålet om hvordan mans skal vaske eller rense sine kasketter? 

Det er også et rigtig godt spørgsmål. Jeg vil sige at der kan være flere svar. Det afhænger af materialet. Men som udgangspunkt er de fleste kasketter i bomuld.

Det skal lige siges at dette IKKE gælder solskader. Hvis din cap har mistet farve eller er blevet misfarvet af solen, så er det ikke noget der kan gøres noget ved. Solen er ikke for sjov, men tænk på at det kunne have været dit hovede i stedet. 

Så her snakker vi om støv, snavs og pletter. 

Hos Headz Up har vi både cap washer og cap cleaner kits. Begge kan med fordel benyttes til at holde liv i sine yndlings caps. 

Hvis vi starter med cap cleaner kittet. Så kan du her se en video hvor jeg renser 2 caps. Det er en video vi oprindeligt optog i Capstore butikken. Men da den jo er lukket nu, så syntes jeg ikke at videoen skulle gå til spilde. Derfor kommer den her:

Videoen er filmet og redigeret af min tidligere medarbejder Kasper Hansen for KH Medier. 

 

Med hensyn til vask af kasketter som er lidt mere omfattende, så vil jeg altid anbefale at bruge cap cleaner kittet først. Samt helt normale fnugruller. Der kan fjerne det yderste støv. 

 

I 90erne og start 00erne er der måske nogle som kan huske at der var pap i skyggen på nogle caps. Det findes ikke længere i dag er der plastik, og derfor kan hele kasketten tåle vask. Jeg vil anbefale at du tager et kig på vores Cap Washer kit hvis du har opvaske maskine. Læs manualen, og du vil opleve at du kan få rene og lækre caps.

 

Hvis din cap er af læder, sating, suede eller fløjt, så vil jeg anbefale at du tager dem til et renseri i stedet. 

 

Jeg håber denne artikel var brugbar, og ellers er du altid velkommen til at sende os en mail på info@headzup.dk eller ringe på 31326848, for råd og vejledning.  

 

 

Du finder vores Cap Cleaner her: 

https://headzup.dk/collections/accessories/products/cap-cleaner

 

Du finde vorres Cap Washer her: 

https://headzup.dk/collections/accessories/products/cap-washer

 

 

cap cleaner hps headzup

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.